375 humanistia: Elina Suomela-Härmä

Helsingin yliopiston emeritusprofessori Elina Suomela-Härmä on romanisti, joka väiteltyään muinaisranskalaisesta kirjallisuudesta toimi muun muassa Tampereen yliopistossa ranskan kielen apulaisprofessorina. Vuonna 1998 hänet nimitettiin Helsingin yliopiston ensimmäiseksi italialaisen filologian professoriksi. Tästä tehtävästä hän siirtyi eläkkeelle vuonna 2014.

Tutustu Elina Suomela-Härmään 375 humanistia -verkkosivuilla

Suomela-Härmä ja italialaisen filologian opiskelijoita Helsingin Kirjamessuilla 2014. Kuva: Mika Federley

Suomela-Härmä ja italialaisen filologian opiskelijoita Helsingin Kirjamessuilla 2014. Kuva: Mika Federley

Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuoden kunniaksi humanistinen tiedekunta nostaa esiin 375 humanistia. Sivustolla esiteltävät henkilöt avaavat näkymää humanistisen alan yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen merkitykseen sekä tarjoavat esimerkkejä humanistien laaja-alaisesta osaamisesta.