Mankeli ja muita mukavuuksia

Verkkotentti oli eilen ja mankelin jäljet kipuilivat koko illan. Miksi pitää panikoida, miksi? Eli meni yhden kysymyksen osalta hyvin, toisen vähemmän hyvin ja kolmannen kanssa huonosti. En ollut kirjoittanut etukäteen annetuista tehtävistä kuin puolet ja tuuri oli, että edes yksi oli etukäteen hyvin valmisteltu.  Siitäs sait laiskuri!

Valikoin seuraavan esseen aiheeksi Yleisradion ajankohtaiset haasteet. Valitsin sen, koska on mukava katsella joskus jotain muutakin kuin suurelle yleisölle tehtyä tasapaksua kaupallista ohjelmaa. Toisaalta, kyllä sielu tarvitsee oman hömppäannoksen, Salkkarit on ainakin katsottava.

Minulla on tarvittavat kirjat pöydällä odottamassa, mutta seikkailin netissä olisiko kellään mielenkiintoisia ajatuksia Ylestä. Vasta laitettuani hakusanoiksi: “tarvitaanko yleä” tuli oikea suma. Taidan olla oppositiossa puolustaessani Ylen kanavia.

Muita mukavuuksia sarjaan kuuluu pakkaset. Minulla on astma ja vähän muutakin keuhkoja ahtauttavaa, joten en mielelläni pistä nokkaani ulos 20 asteen pakkasilla. Koira ei pakkasista piittaa, kuono huurteessa se sinkoilee hajulta hajulle kuten muulloinkin. Ja isompiviiksinen eli ukko on saanut liikuntaa myös.