Lukeminen jää päälle

Taas tuli eilen se aika jolloin pitäisi näyttää mitä kurssin aikana on oikein oppinut. Oikeastaan itse tentin tekemiseen oli varattu aikaa kolme päivää, mutta päätin kuitenkin suorittaa sen heti kerralla. En yksinkertaisesti malttanut kysymykset nähtyäni kaivaa kirjoja uudestaan esille ja ruveta lukemaan lisää, vaan päätin ottaa riskin ja tein tentin siltä istumalta. Vastausteni hyvyydestä en nyt oikein tiedä, mutta ohi se joka tapauksessa ainakin meni. Hyvä niin, sillä nyt on taas aikaa kaikelle muulle.

Itse lukeminen rupesi kuitenkin kiinnostamaan minua yhä enemmin. Tämän johdosta heti tentin suoritettuani marssin lähimpään kirjastoon, ja siellä suoraan markkinoinnin kirjojen pariin. Markkinoinnissa kun on jotain sellaista, joka saa minut aina intoutumaan siitä yhä uudelleen. Haluan oppia siitä kaiken mahdollisen minkä vaan voin. Mukaani tarttuikin tällä kertaa kolme teosta, jotka käsittelevät markkinointia eri näkökulmista. Ei kun lukemaan!