Tenttejä ja oivalluksia

Kesäkuu hurahti uskomattoman nopeasti ohi!Ihan kaikkia tenttejä en saanut käytyä mitä olin suunnitellut, kun työt ja muu elämä vievät aikaa nekin, mutta ihan tyytyväinen olen kaiken kaikkiaan.Tosin osaa tenttituloksista saa vielä odotella. Kannattaa muuten muistaa tarkistaa ajoissa, että tenttipäivään ei ole tullut muutoksia.Itsellenihän kävi niin, että persoonallisuuspsykologian tentti jäi väliin, kun en ollut huomannut muuttunutta tenttipäivää!Helposti käy näin, kun on kesän alussa merkannut koko kesän tentit kalenteriin ja muutoksia kuitenkin harvoin tulee.Mutta ehkä nyt taas muistaa tarkemmin seurata muutoksia..

Hieman oivalluksiakin on kesän aikana tullut. Kriisiviestintä on mielenkiintoista, sen kun saisi yhdistettyä kriisipsykologiaan ja konfliktinhallintatyöhön. Harkitsen taas myös teologisen tiedekunnan tarjoamaa erillistä maisteriohjelmaa Religion, conflict and dialogue.Siis asiantuntija uskonnollisten konfliktien ratkaisussa, kriisipsykologiassa ja kriisiviestinnässä.Siinä voisi olla tavoitetta, vai leviääköhän mielenkiintoni jo liian moneen erikoisalaan?Onko kenelläkään ideoita, mikähän se titteli ja työnkuva tuollaisella kombinaatiolla sitten voisi olla?

Nauttikaa helteistä nyt kun kesä vihdoin alkoi,että jaksatte taas syksyllä puurtaa!