Ainejärjestöt

AINEJÄRJESTÖT   |    YHTEYSTIEDOT  |  MUUALLA

 

Koulutusohjelmaan kuuluvilla tieteenaloilla on kullakin oma opiskelijajärjestönsä, jotka järjestävät toimintaa yhdessä ja erillään sekä valvovat taiteen tutkimuksen opiskelijoiden etuja. Useammalla järjestöllä on myös erinäistä julkaisutoimintaa.

 

Leffaryhmä on jo yli kaksi vuosikymmentä ajanut elokuva- ja televisiotutkimuksen asiaa Helsingin yliopistossa ja järjestänyt leffafriikit yhteen tuovia tapahtumia.

Facebook


Aistimus (estetiikka) järjestää juhlien ja kulttuuriekskursioiden lisäksi seminaareja ja lukupiirejä, ajoittaisia liikuntatapahtumia sekä vastaa perinteisen Estetiikan rajat -kurssin vuosittaisesta toteuttamisesta. Aistimus ylläpitää myös Rsyke-blogia.

Rsykeblog   |   Facebook 


Synkooppi (musiikkitiede) järjestää illanviettoja, ekskursioita ja seminaareja. Lisäksi järjestö julkaisee perinteikästä Synkooppi-lehteä, jonka myötä opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan musiikkijournalismin parissa.

Synkooppi   |   Facebook  


Repliikki (teatteritiede) tekee ekskursioita erilaisiin esityksiin ja pitää illanviettoja, joissa keskustellaan esittävästä taiteesta. Lisäksi Repliikki järjestää sitsejä sekä muuta virkistystoimintaa, kuten esimerkiksi luontoretkiä.

Repliikki   |   Facebook


Katharsis on yleistä kirjallisuustiedettä opiskelevien järjestö kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Yhdistys järjestää sivistyneitä kulttuuriekskursioita, illanistujaisia ja julkaisee perinteikästä Teema-lehteä, joka ilmestyy neljästi vuodessa.

Katharsis   |   Facebook