Ondsdagsgruppen 1, 23.1.2013

Idag träffat vi första gången. Jag tåg en tunnelbana från Sörnäs till Nordsjö och åkte till dagcentrum Cecilia. När alla har kommit vi berättade lite av os.
Dessutom Riki och jag följade Berit till i ett mysigt rum med soffor. Berit talade om hennes barndom, när hon har bott på landet och hennes familj hade haft många djur. Hon också sade att hon flyttade ofta, och vilket var livet och boende då.
Berit funderade om man nu har flera sakerna i sitt liv som man kan tänka efter när du blir äldre än då. Hon tycker att de är tyvärr om man ska bara sitta och surfa på nätet på sin fritid.
Vi också diskuterade lite om mat, men tiden gick så snabbt, jag tycker att vi alla var överraskat. Först jag var ganska nervös men det var jätte kul och Berit också hjälpte os om vi inte förstod något ord.

– Niina

Leave a Reply