Frågespel och havrekakor

Igår hade vi en halv timme tid att tala med Erik eftersom vi hade en frågespel tillsammans. Vi diskuterade om vädret och hur det påverkar vårt humör. Erik sade att han hade varit lite trött på sistone därför att det hade funnits så mörkt ute. Det känns som solen är försvunnit. Men under sista dagarna har solen ändå framkommit igen och vi alla var glada över den här förändringen. Jag läste i tidningen att det har funnits bara 16 timmar solsken i vinter vilken är ovanligt.

Vi började prata också om sminkade pojkar, när vi såg att det fanns läppstift på loppis i Cecilia Hoiva. När Erik var ung, skulle det ha varit främmande att se sminkade pojkar på gatorna som vi ser nuförtiden då och då. Förr skojade pojkar bara med smink men nu har vårt samhället blivit olikare. Trots allt kom vi överens att alla människor har rätt att få som man vill.

Frågespelen var rolig fast de flesta frågor var för svåra för mig. 😀 Medan hade två av våra studenter bakat havrekakor med choklad som doftade härliga. Det är sorglig att jag alltid måste hinna till lektionen så jag hade ingen tid att stanna där under kaffetiden.

Leave a Reply