Vår!

Hej! Jag har inte skrivit här på många veckor, ups! 🙂 Men, jag kan berätta vad jag minns, till exempel om den gången när vi sjöng tillsammans. Jag upptäckte att det inte var Bertels favoritsak, kanske eftersom kyrka och religion inte är så bekanta till honom.

Bertel hjälpte Aino och mig med frågorna till vårt frågesport. Vi tänkte ha frågorna med olika teman och därefter frågade vi om tennbröllopsdag, om finska presidenter, om Jari Sillanpää och om påven. Ennis och Lauras havrekex med choklad var jättegoda! Och eftersom där var choklad, Bertel berättade någonting men jag kan inte minnas vad!

Två veckor sen träffades vi bara en timme, men vi hade tid att prata om bilar, om vårt påsklov, påskplaner och Bertels jobb. När Bertel jobbade på Fazer var de flesta arbetare  kvinnor och ryska kvinnor jobbade där längst, de bytte inte jobb efter det att de hade fått en.

Vi ses imorgon på Språkcentrum!

Vet ni att vi har endast fyra möten i Nordsjö kvar? Fyra, så lite.

-Kaisa

Leave a Reply