Huomio! Observera! Achtung! Attention! :)

Hyvät kurssilaiset, tärkeää tietoa kurssin lopputyöstä eli kirjasesta ja julkisesta blogista!

Tänään oli yhteinen tapaaminen Kielikeskuksessa. Seuraavat PAKOLLISET (yhteisen projektin takia) tapaamiset ovat maanantaisin klo 12.15-13.45 seuraavina päivinä: 8.4. ja 15.4. ja 22.4. Siellä samassa kolmannen kerroksen luokassa missä oltiin ne ekat kerrat.

Faktaa tästä kirjasesta: Siihen tulee 40sivua, joista 20 voi olla värillisiä. Kirjan koko on A5. Kirjan sisällysluettelo on seuraavanlainen:

1. Presentation (Marjatta): 4 sivua ja kaksi kuvasivua.

2. Cello (Erik): 4 sivua ja kaksi kuvasivua/värillistä sivua, yhteensä 6 sivua.

3. Psalmer (Berit): samat sivumäärät kuin edellä mainitussa. Näin kaikilla.

4. Frågesport (Bertel)

5. Havrekex (Daisy)

6. Pojkarna (Frans)

7. Slutet: 4 kuvasivua

Näihin neljään tekstisivuun on tarkoitus sisällyttää esittely omasta seniorista, kertoa annetusta tai ryhmään liittyvästä teemasta ja liittää mukaan pari omaa blogikirjoitusta. Teemat on annettu siksi, ettei koko kirja kertoisi samoista kerroista, vaan kaikki esitellään mutta niihin ei tarvitse käyttää koko neljää sivua. Teemaan liittyen kuitenkin voi ottaa lainauksia muiden blogikirjoituksista, esimerkiksi kun Janica ja Anna-Sofia kertovat sellokerrasta, niin jos jossain bloggauksessa on viitattu Beritin liikuttumiseen, niin sen voi “lainata”.

Esittely omasta seniorista voi olla pidempi tai lyhyempi. Esimerkiksi Daisyn nukeista saa paljon tekstiä tai Bertelin Fazer-kertomuksista, mutta toisella ryhmällä voi olla vähemmän senioriesittelyä ja enemmän omia blogikirjoituksia tästä blogista.

Anna-Sofia perusti meille blogspottiin oman julkisen kaikille näkyvän blogin, joka tulee olemaan samanlainen kuin se kirjanen. Sinne me tehdään ne versiot jotka tulee kirjaan ja siellä niitä sitten tsekkaillaan ja kommentoidaan kun me tehdään ne niillä pakollisilla tunneilla. Tunneilla olo, julkiblogin ja kirjan tekstien kirjoitus ja keskustelu ruotsiksi on meidän kurssikoe, erillistä suullista koetta ei sitten enää ole. Ole paikalla tai ole apina 🙂 Sopikaa parin kanssa kumpi tuo läppärin pakollisiin maanantaitapaamisiin, koska kirjoitetaan ne tekstit niissä maanantaitapaamisissa. Muistakaa kirjoittaa kuitenkin seuraavastakin keskiviikosta sinne yliopiston blogiin.

Jotain varmaan unohtui, jokin jäi epäselväksi, joten kommentoikaa ja kysykää ja nähdään keskiviikkona, asiasta saa kysyä meiltä ketkä oli tänään paikalla: Marjatta, Enni, Laura, Anna-Sofia, Aino, Nina ja allekirjoittanut.

-Kaisa

Olisi kiva, että vaikka ei olisi kysyttävää, niin kommetoisitte tähän tekstiin että “luettu ja ymmärretty” 🙂 Kiitos!

5 thoughts on “Huomio! Observera! Achtung! Attention! :)

  1. Luettu ja melkein ymmärretty. Eivätkö loput maanantai tapaamiset olekkaan klo 12-14? Tässä oli ilmoitettu klo 14.15-15.45.

Leave a Reply