Möte före påsk

Förra veckan var jag borta, eftersom jag var på semesterresa i Indien. Det var en jättetrevlig resa, men det var också jättetrevligt att komma tillbaka. Borta bra men hemma bäst, såsom man brukar säga.

Innan seniorerna hade kommit läste Aino nyheter i HBL högt och vi andra lyssnade. Till Nina och Berit visade jag några bilder som jag hade tagit under min resa. Eftersom jag hade en kamera med mig, tog vi tre, med hjälp av Enni, av oss ett foto som ni kan se här. Vi diskuterade om hur vi hade haft det.. Nina hade varit litet sjuk under en vecka, och Berits tå mådde inte bra. Hon måste ha en större sko i annan fot, eftersom tån har svällt. Hoppas det blir bättre senare.

Berit hade läst en vits i tidningen och läste det nu högt för alla oss som var i rummet. Det var roligt, fast lite ful, och vitsen berättade om en präst och en kyrkvaktmästare som fick en gammal fru som var färdig att dö att cykla igen.  Berit gav oss chokladägg, önskade glad påsk och frågade att vem som ska ha en påskpuss.

Vi ses efter påsk!

One thought on “Möte före påsk

Leave a Reply