Raporttien ensimmäinen versio

Urakka alkaa lähestyä loppusuoraa! Viime viikolla koostimme ja tällä viikolla palautimme ensimmäisen version raportista. Kirjallisuustiimi oli hienosti tehnyt omat osuutensa ja käyttänyt erilaisia viittaustekniikoita monipuolisiin lähteisiinsä jotka on löydetty kurssilla opetettujen ohjelmien avulla vastaamaan tutkimuskysymykseemme suomalaisesta alkoholipolitiikasta ja alkoholin käytöstä Suomessa 2000-luvun alussa. Tavoitteena vielä saada kirjallisuusraporteista hieman yhtenäisempää kokonaisuutta, mutta erittäin hyvällä tolalla ollaan. Tilastoryhmä on koonnut hienoja diagrammeja ja taulukoita jotka tukevat tutkimuskysymystämme ja antavat materiaalia johtopäätöksille. Tilastojen ulkomuotoa pyrimme vielä muokkaamaan niin että saisimme raportista hieman siistimmän, mutta sisältö niissä on kunnossa.

Ryhmätyö ja kommunikointi on toiminut mainiosti internetin välityksellä ja kukin on tehnyt omat tehtävänsä ja pysynyt kärryillä siitä missä mennään. Ensi viikolla tapaamme ja hiomme raporttia ja muodostamme johtopäätökset jotka lisäämme raporttiin ja sen jälkeen se toivottavasti alkaa saada lopullista muotoaan.

Ryhmä 20 kuittaa!

Ps. Kirjoitin jo alkuviikosta samantyylisen postauksen mutta se ei ilmeisesti tallentunutkaan internetin maailmaan? Se siis syynä myöhäiseen raportointiin, pahoitteluni.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *