Tehtävien palautus

MOI! Teen täällä A242:ssa parhaillaan lisää HTML-tehtäviä, ne tulee lennossa tehtävädokumenttiin!

Tehtävät 1: “laitoksen Ubuntu-ympäristö ja UNIX-komentorivi” palautetaan sähköpostitse Samulille. Älä kuitenkaan vieläkään palauta, sillä tehtäviin tulee tulee muutama shell-skriptaustehtävä.

Viestin otsikko “Työväline-raportti”, tekstiksi kurssipalautetta ja liitetiedostoksi pdf-raportti nimellä tunnus.pdf, missä tunnus on käyttäjätunnuksesi.

Tehtävät 2: “HTML(5)+CSS, LaTeX ja taulukkolaskenta” näytetään pajassa pajaohjaajalle, joka merkkaa ne paperilistaan tehdyiksi. Internet-tarkistuslista tulee.

Kiitti hyvistä bonustehtäväehdokkaista, valitettavasti suurin osa niistä (html-linkitys ja ulkoinen css) oli jo jonossa ja tuli tuonne html-tehtäviin, niin niistä ei saa bonustehtäväpistettä!

Aikaa tehtävien tekoon ja palautukseen syyskuun loppuun.

About Sampumon

Hoobaloo!
This entry was posted in 2, Sekalaista, Tehtävät. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tehtävien palautus

 1. Neo says:

  Hyvä tietää että aikaa on syyskuun loppuun, olisi tullut vähän kiire jos olisi ollut tämän viikon loppuun kuten kurssin sivuilla lukee.

  Tämä on ollut erittäin hyödyllinen kurssi tällaiselle joka oli aiemmin käyttänyt komentoriviltä lähinnä jotain apt-get ja killall -käskyjä. :P Joten kiitoksia jo tässä vaiheessa! :)

 2. Markus A Nousiainen says:

  Mitenkäs noi etäyhteystehtävät, kun ei vieläkään olla miniläppäreitä saatu ja kotikone sanoi sopimuksensa irti, saako niiden tekoon vielä lisäaikaa vai alanko tekemään koulunu koneella?

 3. d says:

  Siirretäänkä deadlineä taas, kun shell-tehtävät uupuvat ja miniläppäreitä ei kuulu? Epätietoisuus riipii!

 4. Sampumon says:

  No köh! Niinpä niin, muutama shell-tehtävä vielä uupuu ja haluisin miniläppäreiden jo saapuvan. Joten pdf-dokumenttiin tulee lisäaikaa, mutta muihin (html5 latex taulukkolaskenta) tehtäviin ei!

Leave a Reply