One Note

Microsoftin OneNote on monipuolinen muistikirjasovellus, jonka avulla voi kohtuullisen kätevästi hallinoida erilaisia asioita huonomuistisen perheen kauppalistoista monipuoliseen tieteelliseen tutkimukseen. Ohjelmaan voi myös tallentaa kuvia, videoita, ääntä, sen avulla voi luoda kaavioita, kirjoittaa muistioita ja muokata tyylejä jne. Kaikki tallentuu OneDrive-pilvipalveluun, ja jos tallennustila loppuu, lisää saa rahalla.

One Note toimii niin tietokoneella kuin älypuhelimissa. Mobiiliversio toimii myös Androidilla ja iOS:lla, mistä kiittävätkin kaikki ne, joiden mielestä Microsoftin ei olisi alun perinkään pitänyt sekaantua matkapuhelinbisnekseen millään tavalla.

Myös OneNote on ryhmällemme tuttu muista yhteyksistä, mutta emme kokeneet sitä sen kummemmin hyödylliseksi tämän ryhmätyön teossa. Emme väitä, etteikö se olisi ollut kätevä tähänkin, mutta koska asiat hoituivat jouhevasti jo olemassa olevin menetelmin ja jo luotuja yhteyskanavia käyttäen, emme tulleet kaivanneeksi OneNotea. Luultavasti myös ryhmätyömme aihe on sellainen, että sitä pystyi hallinnoimaan kohtuullisin vähin ja simppelein menetelmin. Suosittelemme silti OneNotea paitsi opiskelu- myös vapaa-ajan käyttöön, koska se on kätevä opintojen ohella esimerkiksi kaveriporukan lomamatkan suunnittelussa, tai kun lähettää puolison kauppaan, kuten jo alussa mainittiin. (Kunhan muistaa synkronoida käyttäjien OneNotet keskenään.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *