YHVA kehyviikolla = inspiroiva leffailta

Oletko huomannut, että elokuvissa osataan kuvata maailmanloppu tuhannella eri tavalla ja juuri koskaan tulevaisuus ei näytä ruusuiselta? Onko hyvä tulevaisuus niin epätodennäköinen, ettei sitä pystytä edes elokuvissa kuvittelemaan?

Onneksi aina ei tarvitse kuvitella – todellisuus on toden totta tarua ihmeellisempää. YHVAlla on ilo esittää Tomorrow – kohti parempaa huomista -dokumentti osana kehy-viikkoa. Elokuva esitetään pe 14.10. klo 18.00 Mannerheim-Salissa (Uusi Ylioppilastalo, Mannerheimintie 5A, 5. krs.)

Palkittu dokumentti kertoo, miten kestävämpää tulevaisuutta rakennetaan jo nyt. Episodi-lehti antaa Tomorrow’lle neljä tähteä viidestä ja kirjoittaa: ”Tomorrow voitti hiljattain Ranskan Oscar-palkinnon eli Césarin. Se on myös rikkonut lähes kaikki ennätykset ranskankielisessä Euroopassa. Ihmiset eivät saa tarpeekseen Tomorrow’n positiivisesta viestistä, ja siitä onkin syntymässä todellinen ilmiö. Samanlaisen kohun on aiemmin aiheuttanut vuonna 1982 ilmestynyt Godfrey Reggion ohjaama kantaaottava luonto- ja ihmisyysdokumentti Koyaanisqatsi.”

Tule katsomaan, keskustelemaan, inspiroitumaan ja saamaan uskoa huomiseen ja yhdessä tekemiseen. YHVA tarjoaa reilua leffaevästä! Huhujen mukaan tarjolla on jopa jätskiä!

Elokuvan kielet ovat englanti ja ranska, tekstitys englanniksi.