Näyttelykierros on toistaiseksi ohi. Kiitos kaikille mukana olleille!

Aineiston pohjalta ollaan laatimassa kielellisiä elämäkertoja koskevaa kuvitettua tieteellistä julkaisua, jossa on mukana kielielämäkertoja.

Kevään 2020 kurssi peruuntui.

******

Näyttely oli esillä 2. – 28.9.2019 Lappeenrannan pääkirjastossa (Valtakatu 47) ja Kulttuuritila Nuijamiehessä (Valtakatu 39). Näyttelyn yhteydessä Etelä-Karjalan kansanopiston järjestämät luennot to 19.9. ja 26.9. Näyttelyn avajaiset järjestettiin maanantaina 2.9. klo 18.

********

Kielitieteen päivillä Joensuussa pidettiin kahdeksan esitelmää aineiston pohjalta.

Näyttely oli esillä Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston Carelia-salin aulassa (Yliopistokatu 4) 2. – 17.5.2019.

Kuvaa klikkaamalla sen näkee suurempana.

Näyttely oli esillä Oulun kaupunginkirjastossa (Kaarlenväylä 3, tapahtumatila Laituri ja aulan vitriini) 20.3. – 25.4.2019.

Kerro näyttelykokemuksistasi! Voit kertoa kokemuksistasi näyttelyssä e-lomakekyselyn kautta.

Kuva: Johanna Sorsa

Hanna Lappalainen ja Sakari Röyskö kertovat hankkeesta Aristoteleen kantapäässä 16.1.2019.

Kuva: Sakari Röyskö