Näyttelykierros on toistaiseksi ohi. Kiitos kaikille mukana olleille!

Aineiston pohjalta ollaan laatimassa kielellisiä elämäkertoja koskevaa kuvitettua tieteellistä julkaisua, jossa on mukana kielielämäkertoja.

Keväällä 2020 ollaan Helsingin yliopistossa järjestämässä kurssi, jolla käsitellään aineistosta tehtyä tai tekeillä olevaa tutkimusta.

******

Näyttely oli esillä 2. – 28.9.2019 Lappeenrannan pääkirjastossa (Valtakatu 47) ja Kulttuuritila Nuijamiehessä (Valtakatu 39). Näyttelyn yhteydessä Etelä-Karjalan kansanopiston järjestämät luennot to 19.9. ja 26.9. Näyttelyn avajaiset järjestettiin maanantaina 2.9. klo 18.

********

Kielitieteen päivillä Joensuussa pidettiin kahdeksan esitelmää aineiston pohjalta.

Näyttely oli esillä Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston Carelia-salin aulassa (Yliopistokatu 4) 2. – 17.5.2019.

Kuvaa klikkaamalla sen näkee suurempana.

Näyttely oli esillä Oulun kaupunginkirjastossa (Kaarlenväylä 3, tapahtumatila Laituri ja aulan vitriini) 20.3. – 25.4.2019.

Kerro näyttelykokemuksistasi! Voit kertoa kokemuksistasi näyttelyssä e-lomakekyselyn kautta.

Kuva: Johanna Sorsa

Hanna Lappalainen ja Sakari Röyskö kertovat hankkeesta Aristoteleen kantapäässä 16.1.2019.

Kuva: Sakari Röyskö