Peruttu: Yhteislähtö Humanistispeksiin ”Metsä” 27.02.

Yhteislähtö Humanistispeksiin on valitettavasti peruttu.

Humanistispeksi saa kohta ensi-iltansa! Tule Aksentin kanssa katsomaan spektaakkelia lauantaina 27.2 klo 19. Luvassa on pukuloistoa, huimia juonenkäänteitä sekä musiikki- ja tanssiperformansseja. Tämän vuoden speksin aiheena on nimensä mukaisesti metsä. Speksin trailerin voit katsoa täältä: http://humanistispeksi.fi/produktiot/metsa-2016/.

Speksi on opiskelijoiden luoma esitys, jossa esitetään näytelmä, tanssitaan ja laulataan livemusiikin taustalla. Lisäksi yleisö voi osallistua esitykseen huutamalla ”omstart!” (=’aloita uudestaan’). Tällöin näyttelijät esittävät samaa kohtausta uudestaan mutta eri tavalla. ”Huudon perään voi myös lisätä tarkentavia ideoita siitä, mitä haluaisi näyttämöllä tapahtuvan, esimerkiksi ”Omstart, kerro totuus!””(ks. http://humanistispeksi.fi/mika-speksi/). Humanistispeksi-sivulta löytyy myös lisätietoa speksistä.

Opiskelijalipun hinta on 13€. HUOM! Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 12.2 lähettämällä sähköpostia tähän osoitteeseen: coralie.nguyenphuc@helsinki.fi. Maksuohjeet tulevat perässä.

Speksin fb-sivu: www.facebook.com/pages/Humanistispeksi/167294359974425
ja fb-tapahtuman sivu: www.facebook.com/events/914575508633328/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *