Aksentin yhteinen opintomatka Ahvenanmaalle

12789962_10153340087276937_1176030237_oHeippa hei!
Lunta on vielä maassa, mutta kesä lähestyy kovaa vauhtia. Kesän alussa Aksentti tarjoaa teille mahtavan mahdollisuuden tutustua Ahvenanmaan kulttuuriin ja lähteä yhteiselle retkelle. Opintomatka-projektimme on saanut yliopiston avustusta, niin voimme tarjoaa osallistujille ILMAISEN MAJOITUKSEN!

Milloin? Suunniteltu ajankohta on 12–16 toukokuuta. Torstaina iltapäivällä lähdetään laivalla Maarianhaminaan, jossa ollaan varhaisaamulla; takaisin mennään sunnuntaina illalla, ja ollaan takaisin Helsingissä maanantaina n. klo 10. On myös mahdollista palata maantereelle hieman aiemmin laivalla, joka saapuu Turkuun sunnuntaina klo 19.50.

Mitä tehdään? Opintomatkan tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua Ahvenanmaan kulttuuriin ja ainutlaatuiseen autonomiaan. Suunnittelemme vierailemaan Ahvenanmaan maakuntapäivissä eli parlamentissa. Yksi ahvenanmaalainen poliitikko opastaa meidät ja kertoo kunnan poliittisesta asemasta. Käymme Kastelholman linnassa ja vieressä olevassa ulkomuseossa – jos sää sallii, tästä tulee hieno pyöräretki. Tutustumme Ahvenanmaan historiaan ja ennen kaikkea pidämme hauskaa hyvässä seurassa 🙂

Mitä maksaa? Aksentti kustantaa majoituksen kaikille osallistujille. Tämän hienon tarjouksen lisäksi ehkä pystymme osallistumaan myös muihin maksuihin, riippuen HYY:n avustuksesta tälle vuodelle. Kustannuksiin täytyy varata vähintään 50€ (laivaliput, museot, polkupyörän vuokraus 1 päivä) sekä ruokakuluihin sen verran, mitä itse haluaa maksaa. Majoituspaikassamme on todennäköisesti keittiö.

Miten ilmoittautua? Ilmoittautuminen sähköpostitse (jana.ruf@helsinki.fi) alkaa maanantaina 7.3 klo 09.00 ja loppuu keskiviikkona 23.3 klo 23.59. Vain silloin saapuneet viestit otetaan huomioon. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti: tilaa riittää ensimmäiselle 12:lle. Aksentin jäsenet ovat etusijalla, koska retki kustannetaan osittain yliopistoavustuksen kautta, mutta jos paikkoja jää, entiset opiskelijat ja muut kaverit ovat tervetulleita.

Kaikkiin kysymyksiin vastaamme mielellämme FB-sivun ja sähköpostin kautta (etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi – Aksentin hallitusjäsenten lista löytyy täältä: https://blogs.helsinki.fi/aksentti-ry/hallitus/). Kysymyksiä retkestä voi myös esittää henkilökohtaisesti, vaikka vuosijuhlissa perjantaina 18.3! 🙂

Tapahtuma myös Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/669788486496774/

Aksentin verkkosivu:
https://blogs.helsinki.fi/aksentti-ry/

Terveisin,
Agata Dominowska
Aksentin varapuheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *