Aksentin yhteislähtö Humanistispeksiin 24.2

Hei!

Onko kukaan kiinnostunut Humanistispeksiin lähtemisestä? Se on tällaista interaktiivista musikaaliteatteria, johon katsojat voivat itse vaikuttaa kehottamalla näyttelijöitä muuttamaan näytelmän kulkua. Näyttelemässä on helsinkiläinen opiskelijateatteriryhmä.

Olen yhteydessä erään savolaisen osakunnan jäsenen kanssa, joka on varannut liput 10 henkilölle pe 24.2. näytökseen. Lähtijöitä ei kuitenkaan ole kertynyt niin kuin on toivottu. Lipusta täytyy maksaa jokaisen lähtijän 13 euroa, mutta onko ketään, joka lähtisi mukaani sinne?

Aika: pe 24.2.2017 klo 19
Paikka: Savoy teatteri, Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Lipun hinta: 13 euroa

Jos joku teistä haluaa tulla mukaan, lähetä sähköposti minulle osoitteeseen akiko.kido@helsinki.fi tai vastaa tähän Facebook-tapahtumaan. Maksutavasta voidaan neuvotella myöhemmin.

Humanistispeksin Facebook-ryhmän osoite: https://www.facebook.com/humanistispeksi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *