Aksentin vaatteidenvaihto- ja leffailta 20.4! –PERUTTU–

— HUOM! Tämä tapahtuma peruutaan vähäisten osallistujen vuoksi.–

Tervetuloa vaihtamaan vaatteita ja katsomaan suomalaista elokuvaa Aksentin kanssa!

Pursuaako vaatekaappisi vaatteita, mutta haluaisit silti jotain uutta? Tule torstaina 20.4. vaatteidenvaihtajaisiin ja pääset eroon itsellesi tarpeettomista vaatteista tai vaikkapa koruista! Tapahtuma pidetään Rydman-tilassa (Kaivokatu 10 A, 9. kerros) klo 18:00-19:30. Ylijääneet vaatteet lahjoitamme hyväntekeväisyyteen.
Huom! Saa tuoda vain siistejä ja hyväkuntoisia vaatteita.

Vaatteidenvaihtajaisten jälkeen siirrytään katsomaan hauskaa suomalaista elokuvaa. Tavoitteenamme on piristää mieltä ja ottaa pieni tauko keskellä kevään kiireitä. Katsottava elokuva valitaan perinteisesti paikan päällä useiden eri vaihtoehtojen välillä. Täällä tapahtumasivulla saa tehdä myös ehdotuksia.

Voit osallistua joko toiseen tai molempiin tapahtumiin.

MITÄ: Aksentin vaatteidenvaihtajaiset / Suomi-leffa! -elokuvailta
MISSÄ: Rydman, Kaivokatu 10 A, 9. kerros
MILLOIN: torstaina 20.4., klo 18-19.30 / klo 19.30 alkaen

Rydmaniin kuljetaan Kaivokadulta (tie Rautatieaseman ja Kaivopihan välissä). Hissillä pääsee 8. kerrokseen, josta noustaan hissistä poistuttaessa vasemmalle jääviä portaita pitkin vielä yksi kerros ylöspäin. Ensimmäisestä lasiovesta pääsee sisään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *