Aksentin kesäpiknik la 3.6 Uunisaaressa

Kesä on vihdoinkin tehnyt tuloaan ja nyt on hyvä tilaisuus nauttia kesäisetä säästä piknikin merkeissä ! Ennen kesän viettoa tule viettämään Aksentin tämän kevään viimeistä tapahtumaa: kesäpiknikkiä lauantaina 3. kesäkuuta Uunisaaressa!

Uunisaari sijaitsee aivan Kaivopuiston edustalla ja on suosittu virkistyssaari ja piknik-kohde pitkän hiekkarantansa ja korkeatasoisten palvelujensa ansiosta. Uunisaari koostuu eteläisestä ja pohjoisesta saaresta, joita yhdistää puusilta. Uunisaaresta pääsee kävelemällä Liuskasaareen ja Liuskaluotoon. Tämä on siis hyvä tilaisuus tutustua uusiin paikkoihin Helsingissä!

Uunisaareen liikennöi yhteysalus Kaivopuiston Kompassintorilta. Lautalippu maksaa 4e aikuisille. Lähdetään yhdessä Kompassintorilta Uunisaareen ja tavataan klo 13 Kompassintorilla. Tapahtuma toimii nyyttäriperiaatteella ja saa tuoda pientä purtavaa yhteiseen pöytään. Jos eksyt, soita Coralien puhelinnumeroon 0417544392.

Huom! Uunisaareen ei saa tuoda koiria lintujen pesimäaikana eikä koiria saa viedä uimaranta-alueelle.

MITÄ? Aksentin piknik
MISSÄ? Uunisaaressa (ja yhteislähtö Kaivopuiston Kompassintorilta)
KOSKA? Klo 13
MILLÄ? Lautalla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *