Aksentin hallitus esittäytyy – Zsuzsi

Heippa rakkaat aksenttilaiset!

Olen Zsuzsi, virallisesti Zsuzsánna, olen vuoden 2020 hallituksessa sihteeri ja taloudenhoitaja. Tehtävääni kuuluu pöytäkirjojen kirjoittaminen sekä muiden virallisten asiakirjojen laatiminen (tarpeen mukaan). Taloudenhoitajana tärkein tehtäväni on kirjanpidon hoitaminen, joka kuulostaa pelottavalta, mutta HYY:n koulutuksen jälkeen on helppo nakki.

Ymmärrätte varmasti, etten ole näissä tehtävissä siksi, koska pidän pöytäkirjojen laatimisesta. Olen hallituksessa siksi, koska siinä on kivoja ihmisiä, joiden kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Olen hallituksessa siksikin, koska näin pääsen toimintaan, joka on suunniteltu meille, eli SKK:laisille.

Kaikista kivoin on yhdessäolo, sekä tunne siitä, etten ole yksin. Että aina löytyy joku, joka on törmännyt samoihin ongelmiin, kokenut samoja asioita, tai on tarpeeksi kärsivällinen kuuntelemaan minua. Eli vertaistuki.

Toivon, että tulette hallitukseen mukaan ja pääsemme suunnittelemaan yhdessä viruksetonta tulevaisuutta! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *