Itämeren tarina -webinaari 10.12.2020 klo 16.15

Marjo T. Nurminen
Itämeren tarina – karttojen matkassa keskiajalta nykyaikaan

Aika: to 10.12.2020 klo 16.15
Tilaisuus on avoin Chartarum amiceille, Suomen kartografisen seuran jäsenille ja maantieteen opiskelijoille, mutta vaatii ilmoittautumisen sähköpostitse 7.12.2020 klo 16 mennessä: katariina.kosonen@helsinki.fi (saat paluuviestissä linkin webinaariin).

Webinaarissa kuulemme kun tietokirjailija Marjo T. Nurminen kertoo uusimmasta kirjastaan Itämeren tarina – karttojen matkassa keskiajalta nykyaikaan Itämeren tarina on aikamatka ja matkaopas Itämeren maailmaan karttojen matkassa. Kartat kertovat maantiedon lisäksi etenkin merenkulun, kaupan ja sodan historiasta, ja ne peilaavat kiinnostavasti myös valtapolitiikan, tiedonvälityksen ja propagandan historiaa. Itämeri avautuu kirjassa väylänä, jonka aalloilla ovat kohdanneet niin yksittäiset seikkailijat kuin kokonaiset laivastot. Vilkas merellinen vuorovaikutus on muokannut ihmisten elämää ja maailmankuvaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan webinaariin!

Tarjous Chartarum amiceille -20% kun tilaat kirjan John Nurmisen Säätiön verkkokaupasta johnnurmisensaatio.fi/kauppa Tarjouskoodi CA20, voimassa 31.12.2020 asti.