Suomi24 ja kansalaisten mielenliikkeet Tiedekulmassa 1.11.

Mitä uutta suomalaisten mielentilasta? Tiedekulmassa tänään 1. marraskuuta esillä Suomi24-tutkimusta useasta eri näkökulmasta. Tilaisuus on osa Helsingin yliopistolla 5.10.–2.12.2016 järjestettävää Digital Humanities -tiedeteemaa.

Suomi24-aineiston avulla tutkitaan kansalaisten mielenliikkeitä, keskusteluja kannattelevia tunneaaltoja ja sanaston käyttöä. Aineiston voi ajatella sijaitsevan kielellisten ja numeeristen aineistojen ja menetelmällisten lähestymistapojen leikkauskohdassa: eri alojen tutkijoiden kokoontuminen saman aineiston ääreen murtaa tieteenalojen välisiä raja-aitoja.

Ohjelmassa:

  • Krista Lagus: Mistä aiheista ihmiset haluavat lukea ja mistä kirjoittaa?
  • Jussi Pakkasvirta: Miten nationalismia voi tutkia uusilla aineistoilla: kansalliset stereotypiat Suomi24-aineistossa
  • Mika Pantzar: Tunteiden rytmiliike
  • Minna Ruckenstein: Suoli24: keskustelua keskustelusta

Tervetuloa paikan päälle tai seuraamaan suoraa verkkolähetystä täällä.

One thought on “Suomi24 ja kansalaisten mielenliikkeet Tiedekulmassa 1.11.

  1. CBD exceeded my expectations in every way thanks. I’ve struggled with insomnia in the interest years, and after trying CBD like for the key age, I finally knowing a full eventide of restful sleep. It was like a weight had been lifted mad my shoulders. The calming effects were calm after all intellectual, allowing me to roam free uncomplicatedly without sympathies groggy the next morning. I also noticed a reduction in my daytime desire, which was an unexpected but welcome bonus. The cultivation was a minute shameless, but nothing intolerable. Whole, CBD has been a game-changer inasmuch as my sleep and uneasiness issues, and I’m grateful to procure discovered its benefits.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *