P Ä Ä S I Ä I S BILEET Alina-salissa torstaina 13.4.

Dilemma ry järjestää torstaina 13.4 lähes legendaarisiksi bakkanaaleiksi muodostuneet
pääsiäisen alkamisbileet Alina-salissa!

Näiden bileiden kunniaksi Dilemma on halunnut elvyttää juhlapuhujaperinteensä joten tule ajoissa paikalle sillä luvassa on: FT, amanuenssi ILPO HALOSEN PUHE n. klo 20.30. – Mitä sanottavaa Ilpolla mahtaa olla?

Luvassa on myös Dilemman hallituksen esittämä taatusti mielenkiintoinen PÄÄSIÄISKÄRSIMYSNÄYTELMÄ.

Tunnelmasta vastaa kelpo DJ PECTUS!

Jos haluat lennokkaan lähdön rauhalliseen pääsiäisen viettoon, aloita se Pääsiäisbileistä! Pääsiäisbileet alkavat 19.00 ja sisään pääsee 2 eurolla. Alina-sali, Uusi ylippilastalo, Mannerheimintie 5A. TERVETULOA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *