Minervan Pöllö 2/2008

Uuden Pöllön teema on SIVISTYS. Lehti sisältää pääkirjoituksen ja kuvituksen ohella mm.

 • sivistyksen juuria
 • kielisuudelmia
 • övereitä ja downereita
 • todistuksen taakkaa
 • lähiöiden ontologista rakennetta
 • runoja
 • hyvyyttä, totuutta ja kauneutta
 • sivistyksen varjoja
 • Newcombin paradoksin
 • kirja-arvostelun
 • järvisimpukan kokemusmaailman

Nappaa lehti pdf:nä tästä.

Painetun version uusimmasta Pöllöstä voi noutaa laitokselta Philosophican aulasta.

Pöllön seuraavan numeron teemana on Logiikka. Siihen voi lähettää juttuja päätoimittajalle sähköpostilla tai tiputtamalla ne loogisessa muodossa Minervan Pöllön postilaatikkoon. Juttujen deadline on 10.marraskuuta, mutta juttuja otetaan vastaan vaikka heti. Mikä outo Logiikka hallitsee filosofian laitoksia Sivistyksen jälkeen? Voiko ajatella loogisesti muuttumatta loogikoksi? Mitä logiikkaa sinun ajatuksesi noudattavat? Voit siis kirjoittaa tästä tai tuosta tai ihan muusta. Ole kuitenkin looginen ja muotoile Logiikka-Pöllöön oma sanasi tai kuvasi, koska vain sinun avullasi Logiikka tulee mahdolliseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *