ETSINTÄKUULUTUS – Platonin Akatemia 8.5. 2009

Hyvä Ihminen,

Oletko käsittänyt akateemisen filosofian tylsyyden ja yksipuolisuuden. Tahtoisitko astua kirjankansien välistä kokeilemaan taitojasi. Oiva tilaisuus on tarjoitunut. Tänne vaan:

Uusimmat filosofiset metodit käytäntöön!
Mitä jokaisen lukiolaisenkin tulisi tietää?
Tilaa villeimmille pedagogisille kokeiluille!
Yhteistä dialogia, ristiriitaa, väittelyä!
Ruumiillista filosofiaa!
Vai eikö työpaja riitä, pidä luento!

…ja muut mahdolliset maailmat

LIITY ETURINTAMAAN TAISTELUUN TYLSYYTTÄ JA MONOMANIAA VASTAAN!

Kiinnostuneet ilmoittautukoot Lauri Mattilalle (etunimi.sukunimi@helsinki.fi) tai Tapio T:lle.

Platonin akatemia on Tuusulassa vuosittain järjestettävä dynaaminen ja innovatiivinen poikkitieteellinen ja -taiteellinen kulttuuritapahtuma. Tavahtumaa määrittää avoimuus niin ohjelman kuin osallistujajoukonkin piirissä. Reilu puolet osallistujista on lukiolaisia milloin mistäkin ja Hyrylän lukiosta. Dilemma on Platonin Akatemian pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneita.

“Vuoden 2009 Platonin Akatemian (XIII) teemana on Mahdollinen maailma. Tällä hetkellä mukaan ovat tulossa mm. Juha Siltala (yksilö ja systeemit), Ilkka Taipale (oma elämänfilosofia), Mika Pekkola (Eric Fromm), Antti Heinonen (Jaakko Hintikka ja mahdolliset maailmat), mahdollisia työpajoja Kantista, Levinasista, ympäristöfilosofiasta ja tulevaisuuden ihmisestä (psykologian työpaja). Kallio-Kuninkalan päärakennuksessa kokoontuu Elävä kirjasto, jossa on mukana eri uskontojen, yhdistysten, elämäntapojen ym. edustajia.

Kartanolle mahtuu vielä työpajoja. Oletko tulossa mukaan?
Tarkka aika on perjantai 8.5. klo 9-18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *