Tule järjestämään Platonin akatemiaa!

Platonin akatemia järjestetään perjantaina 20.5. Tuusulassa, Kallio-Kuninkalan kartanossa. Teemana on Suuret kertomukset. Päivän ohjelma sisältää keskusteluja, alustuksia, työpajoja ja yhdessäoloa filosfisissa merkeissä. Tänä vuonna ohjelmaa halutaan järjestää entistä enemmän dilemmalaisten ehdoilla, mikä tarkoittaa että ohjelmassa on aiempaa enemmän tilaa opiskelijoiden omille alustuksille:

Tule siis pitämään akatemiaan keskustelunavaus, työpaja tai tapahtuma sinua kiinnostavasta aiheesta!

Tässä on vielä aikaa pohtia aihetta ja valmistautua koitokseen. Aiheesi keksittyäsi tai mielenkiinnon herättyä voit kysellä lisätietoja akatemian järjestäjältä Tapio Turpeiselta, 050 431 9717. Kotisivut ovat täällä.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *