Tomb Raider II -mestaruuskilpailut

Mitä: Tomb Raider II -mestaruuskilpailut
Missä: Kuppala, Unioninkatu 37, sisäpiha
Milloin: 16.4. 13:00 alkaen
Kenelle: Kaikille nörttimielisille

Maailman huonoin arkeologi palaa jälleen, kun Dilemma ry lähtee etsimään 14-vuotiaan peliklassikon kovinta taitajaa. Saavu nostalgioimaan sekä verestämään vanhoja pelimuistoja tai tule katsomaan läpi tämä läpeensä typerältä eli loistavalta kuulostava idea.

Kukin osallistuja tuo paikalle oman tietokoneensa, jossa peli laitetaan toimimaan. Ensimmäinen kilpailun puitteissa läpipelannut on voittaja. Koodeja tai vanhoja tallennuksia ei saa käyttää, mutta tallentaminen sekä lataaminen ovat muutoin sallittu. Kyse on pitkähköstä rupeamasta, joten olemme varanneet tilan pelille taukoineen pitkälle seuraavaan päivään, ettei koitos varmasti jää kesken! Jos ilmoittautumisia tulee kyllin paljon, pelaamme omassa sarjassa sekä ensikertalaisille että harjaantuneille.

Pelaamme läpi perusosan PC-versiosta. Peli on vanha ja toiminee ongelmitta suurimmassa osassa koneista. Tarvittaessa voimme auttaa asentamisessa koneellesi sekä Mac OS X -konversioapplikaation toimittamisessa. Olemme paikalla jo puoleltapäivin auttamassa asentamisessa sekä mahdollisissa ongelmissa.

Ilmoittaudu nörtiksi (kilpailijaksi) seuraavalla lomakkeella:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/27264/lomake.html

Lisätietoja pelisarjasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_(pelisarja)
Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/event.php?eid=173994225983161&ref=ts

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *