Futuristic Queer 2.0

Mitä: Futuristiset quuerjuhlistukset
Missä: DTM, Iso Roobertinkatu 28
Milloin: 6.4. 22:00 alkaen (veryttelyt Kuppalassa 19:00 alkaen)
Kenelle: Kaikille hyville sekä huonoille tyypeille

Kaiva oma futurologisi esille ja tule näyttämään, miltä tulevaisuuden queer näyttää. Onko se tyylitellyn minimalistista, kouraisevan teollista vai kenties sutaistua retroa? Virity! Pakeneeko queer yhä määritelmää?

Futuristic Queer 2.0 on Dilemman Homocowboy -juhlistusten seuraava aste. Osoita vanha onnistunut teema kuluneeksi ja saavu paikalle! Vietämme alkuiltaa Kuppalassa (Unioninkatu 37, sisäpiha) 19:00 – 22:00, jonka jälkeen juhlat siirtyvät DTM:ään, jossa loppuiltaa ruokkii tulevaisuudentäyteinen videodisko. Sisään pääsee narikan hinnalla.

Paras asu palkitaan vaalien. Kevään himmeimmissä räyhissä nähdään!

– –

Welcome to Dilemma’s Futuristic Queer party at DTM nightclub. We begin our night at Kuppala (Unioninkatu 37, inner courtyard) around 19 PM and continue to DTM around 22 PM. Dresscode is your vision of futuristic queer. Does it still escape definition? Best attire is rewarded.

Be there or be squeer.

– –

https://www.facebook.com/event.php?eid=173148699401915&ref=mf
http://www.dtm.fi

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *