Platonin Akatemia 2012 16.5. Kallio-Kuninkalassa

Platonin Akatemia XVI kokoontuu Kallio-Kuninkalan kartanossa, osoitteessa Ristinummentie 6 Järvenpää, keskiviikkona 16.5. alkaen klo 9.00. Tämän kevään Akatemian kokoavana teemana on Kohtaamisyhteiskunta. Tarjolla on monipuolista filosofis-tieteellis-taiteellista ohjelmaa, joka löytyy kokonaisuudessaan täältä: www.platoninakatemia.net.

Platonin Akatemia on tällä kertaa myös kenraaliharjoitus vuoden 2013 Nuorten filosofiatapahtumassa ensi kertaa järjestettävää yläkoulujen väittelykisaa varten. Sami Luodon vetämässä argumentaatiotyöpajassa yläkoululaiset väittelevät ja opettelevat samalla argumentaatiota. Muistakin työpajoista löytyy varmasti jokaiselle kiinnostavia aiheita.

Jo vuodesta 1997 järjestetty Platonin Akatemia on kaikille avoin, pääsymaksuton poikkitieteellinen ja -taiteellinen kulttuuritapahtuma.

Dilemmalaiset ovat vanhaan tapaan tervetulleita vetämään työpajoja. Kahvit ja lounas tarjotaan.

Published by

Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *