Välimeren aurinko

IMG_9875

Divina Compagnia järjesti tiettävästi historiansa ensimmäiset sitsit aprillipäivänä. Teemana oli Välimeren aurinko, ja mukana oli monta hellehattua ja aurinkolasia, kesämekkoa ja sortsia. Laulu kaikui, viini virtasi, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Italialaiset ja suomalaiset hääräsivät keittiön puolella sulassa sovussa, olimme saaneet jopa aidon genovalaisen tekemään meille pestoa.

IMG_9878

Menussa oli bruschettaa, pastaa pestolla ja jälkiruuaksi tiramisùa ja kahvia (kuvantäytteenä myös Fratelli d’Italia).

IMG_9879

Tilana Lingva oli loistava: pitkään pöytään mahtui juuri sopivasti italianopiskelijoita. Eripariset astiat ja järjestelyjen aikana satanut lumi ei haitannut, vaan välimerellinen tunnelma oli korkealla ja laulu raikasi sekä suomeksi, italiaksi että vähän myös muilla pakollisilla sitsikielillä, parhaimmat laulut kuten Olen suomalainen/Sono italiano ja Aikuinen nainen/Maledetta primavera vedettiin useampaankin kertaan.

Kiitos kaikille mukana olleille, otetaan joskus uudestaan!