Helsingin Kirjamessut 23.-26.10.

Helsingin kirjamessuille käy siis näin Italian teemamaavuonna DC:nkin tie – ja koska olemme yhdessä oppiaineen kanssa vähintäänkin merkittävä joukkio, meillä on Humanistisen tiedekunnan ständillä sekä oma ohjelmanumero että tuotemyyntiä.

Ohjelmanumero “Boccaccio – kertojien kuningas” esitetään kahdesti, torstaina klo 15 ja perjantaina klo 12. Se käsittää molempina päivinä Boccaccio-esittelyn, jonka yhteydessä luetaan Divina Compagnian viime keväänä järjestämän Decamerone-henkisen kirjoituskilpailun voittajatekstit. Esitelmän pitää torstaina Elina Suomela-Härmä (suomeksi) ja perjantaina Ida Caiazza (englanniksi). Tekstejä lukevat opiskelijat.

Omien tuotteidensa saralla järjestöllä on syytä aivan erityiseen ylpeyteen. Jo tutuksi tulleen haalarimerkin rinnalla myydään nimittäin uunituoreita hienouksia: DC:n ikiomia kangaskasseja ja kirjanmerkkejä!

Tervetuloa!