E-lomake tiedotus

Eduix tiedottaa seuraavaa liittyen E-lomakkeeseen:

 

“Tiedotus E-lomake-asiakkaillemme

Olemme havainneet, että E-lomakkeen versiossa 4 ilmenee radionappeihin ja vierekkäisiin tauluhin liittyviä ongelmia. Suosittelemme välttämään vierekkäisiä tauluja radionapeissa.

Ongelmallinen toiminto:
a) Lomakkeen luonti > Lomakkeen kentät > Radionapit > Vierekkäiset taulut
b) Vierekkäisiä radionappitauluja sisältävän lomakkeen kopiointi

Ilmenevä vika: Vierekkäisiin radionappitauluihin syötetyt vastaukset eivät tallennu julkaistulla lomakkeella, joka voi siis olla alusta asti luotu tai kopioitu lomake.

Ediuxin toimenpiteet: Poistamme näkyvistä Viereiset taulut -linkin, jotta viallisia kenttiä ei luoda, ennenkuin toiminto on korjattu.

Asiakkaan toimenpiteet: Suosittelemme ohjeistamaan käyttäjiänne olemaan kopioimatta vierekkäisiä radionappitauluja sisältäviä lomakkeita sekä välttämään vierekkäisten radionappitaulujen luontia ennenkuin toiminto on piilotettu.

Huom! Kolmosversiosta nelosversioon siirretyissä vanhoissa lomakkeissa vierekkäiset taulut toimivat, jos lomaketta ei ole julkaistu uudelleen nelosversiossa.

Pahoittelemme tilannetta ja tästä aiheutuvaa vaivaa. Ilmoitamme teille, kun olemme poistaneet asennuksessanne em. linkin sekä tietenkin sitten, kun korjaus on valmis ja asennettavissa E-lomakkeellennne.”