Kumpula Learning Together Colloquium continues online – two insights into learning and teaching

[In Finnish below]

Kumpula Colloquium continues online with two talks by Teemu Leinonen (29th April) and Göte Nyman (6th May).

On Wednesday 29th April at 14:15 Associate professor of New Media Design and Learning Teemu Leinonen (Aalto university) will speak on “Mirrorworld(s) — the next digital (learning) platform?” Leinonen is a researcher of New Media, e-learning and collaborative learning, and will focus on his talk to the augmented reality and its possibilities in teaching and learning.

You can join Leinonen’s talk (on Zoom) using this link
Password for the event: 969402

On Wednesday, 6 May, at 14:15, Göte Nyman, Professor Emeritus of Psychology, (University of Helsinki) gives a talk with title “Bodybuilding or team sport? Insights from learning and teaching in higher education”. Nyman has done a long career on brain research, learning psychology and human technology. He will be addressing the roles of curiosity, motivation and collaboration in education.

You can join Nyman’s talk (on Zoom) using this link
Password for the event: 674341

For more information about current topics and speakers as well as video recordings of the previous events, see the Colloquium page.

Welcome!

[Suomeksi]

Kumpulan kollokvio jatkaa virtuaalisena – kaksi puheenvuoroa oppimisesta ja opetuksesta

Keskiviikkona 29.4. klo 14.15 Aalto-yliopiston professori Teemu Leinonen puhuu otsikolla “Mirrorworld(s) — the next digital (learning) platform?” Uusmediaa, verkossa oppimista ja yhteisöllistä oppimista laajasti tutkinut Leinonen pureutuu puheenvuorossaan erityisesti lisätyn todellisuuden mahdollisuuksiin opetuksessa ja oppimisessa.

Leinosen puheenvuoroa pääset seuraamaan Zoomissa tällä linkillä.

Seuraavana keskiviikkona 6.5. klo 14.15 Helsingin yliopiston psykologian emeritusprofessori Göte Nyman puhuu otsikolla “Bodybuilding or team sport? Insights from learning and teaching in higher education”. Nyman on tehnyt pitkän uran aivotutkimuksen, oppimisen psykologian ja ihmisen ja teknologian vuorovaikutuksen parissa. Hän pohtii puheenvuorossaan mm. uteliaisuuden, motivaation ja yhteistyön roolia opetuksessa.

Nymanin puheenvuoroa pääset seuraamaan Zoomissa tällä linkillä.

Enemmän esityksistä ja puhujista voit lukea kollokvion sivuilla.

Tervetuloa mukaan!

 

Subscribe to email updates from this blog
Follow us on Twitter: @edu_kumpula

2 thoughts on “Kumpula Learning Together Colloquium continues online – two insights into learning and teaching

  1. Pingback: Invitation to webinar on remote exams! | Development of teaching in the Faculty of Science

  2. Pingback: Education in Kumpula stream [en] – – the list of Zoom streams

Comments are closed.