Project Campfire Catering / Nuotiokattaus – 16.10.2022, Harakka Island, Helsinki

Organizers: Päivi Maunu, Mirimari Väyrynen

(For Finnish text please scroll down)

The campfire catering is discussions and actions that flow between art and science.

Place: Harakka Island, Helsinki

Time: October 16

Photo by Päivi Maunu

The campfire catering is discussions and actions that flow between art and science. Let´s cook together in Harakka Island! We are looking for environmentally conscious ways of being and working. Bring out awareness and rituals, knowledge and theory by experimenting with concepts and views and humor and sluggish. The meaningfulness of the time spent together, the sharing of information and the shaping of culture produce activity, activism. 

Practicalities:

We get together in Harakka island at 13.10. There is a boat leaving  at 13 pm from Ullanlinna pear next to the café  Ursula. Please bring your own cup. Vegan food ingredients are offered by ContemporarySOTKU. Registration in advance and possible food allergies are asked by sending an email to contemporarysotku@gmail.com before 15.10.2022. There are 13 places available.

The boat return ticket is 6 euros.

Nuotiokattaus on taiteen-tieteen välillä virtaavia keskusteluja ja tekoja. Kokataan yhdessä Harakan saarella! Etsimme ympäristöhuomaavaisia tapoja olla ja työskennellä. Houkuttelemme esiin tietämystä ja rituaaleja, tietoa ja teoriaa käsitteiden ja näkemysten hahmottamiseksi kokeilllen ja huumorilla ja verkkaisesti. Yhdessä vietetyn ajan merkityksellisyys, tiedon jakaminen ja kulttuurin muokkaaminen tuottavat toimintaa, aktivismia.

Tiedot: 

Tapaamme Harakassa klo 13.10. Merenkävijöiden lautta lähtee Ullnalinnan laiturilta café Ursulan vierestä. Ota oma muki mukaan! Nuotioillallisen vegaaniraaka-aineet tarjoaa ContemporarySOTKU. Mahdolliset ruoka-allergiat ja ennakkoonilmottautumiset pyydetään lähettämään sähköpostilla contemporarysotku@gmail.com. 13 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Photo: Päivi Maunu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *