Fuksisitsit ja pikainen ilmoittautuminen

Kuten osa teistä jo varmasti tietääkin, järjestämme lokakuussa, 16.10., teille fukseille omat sitsit eli akateemiset pöytäjuhlat, joissa opetellaan sitsaamisen alkeita, tapaillaan sitsilaulujen sanoja ja iloitaan yhdestä fuksisyksyn päätapahtumista.

Ilmoittautuminen sitseille alkaa nyt maanantaina 23.9. klo 12:00 ja se tapahtuu tämän e-lomakkeen kautta. Sitsien hinta on Peducan jäsenille 12 euroa (alkoholiton 10 euroa) ja ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan kuitenkin, että sitseille on valitettavasti rajattu määrä paikkoja, joten ilmoittautuminen e-lomakkeen kautta ei vielä takaa pääsyäsi sitsaamaan –  kun ilmoittautuminen sulkeutuu, laitamme nopeimmille ilmoittautujille sähköpostia sitseille pääsystä ja ohjeet maksamisesta. Odottele siis rauhassa sähköpostia sitsitiimiltä. (Kaikille fukseille ei valitettavasti riitä paikkoja, mutta suurimmalle osalle kyllä. Ilmoittautumisessa nopee ei oo häpee!)

Julkaisemme blogissa lähempänä h-hetkeä kattavamman esittelyn sitseistä, joten tässä vaiheessa tehtäväsi on vain varmistaa paikkasi sitseillä – muusta ei tarvitse huolehtia! Toivottavasti näemme sitsaamisen merkeissä lokakuussa!

Katso myös tarkemmat tapahtumatiedot joko täältä tai Facebookista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *