Miten löydän blogista parhaiten tietoa?

Fuksiblogin historia on alkanut vuosi sitten, kun meidän nykyisten tuutoriemme, silloisten fuksien, tuutorit päättivät kokeilla jotain uutta ja ryhtyivät kaiken aktiivisen tuutoroinnin ohessa myös bloggaamaan. Blogissa esiteltiin tulevia tapahtumia, yliopiston rakennetta, toimintaa sekä henkilökuntaa ja jaettiin erilaisia vinkkejä opiskeluun. Voin koko vuosikurssimme puolesta sanoa, että fuksiblogi oli rakastettu ystävä: sieltä löytyi vastaus lähes kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja uusia, mielenkiintoisia ja tärkeäksi koettuja postauksia tuli jatkuvalla syötöllä.

Ei ollut siis vaikea kysymys, kun me nykyiset tuutorit pohdimme, jatkammeko fuksiblogin “perinnettä”. Me haluamme jakaa eteenpäin sitä hyvää, jota itse olemme fuksivuonnamme saaneet. Siksi aiomme postata syksyn aikana erilaisista ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista sekä jakaa joitain omia kokemuksiamme liittyen mm. vaihtoon lähtemiseen. Toivommekin, että olette innokkaita lukijoita, jotta kirjoittelumme eivät mene hukkaan!

Koska viime syksynä kirjoitettiin kuitenkin niin valtava määrä informatiivisia ja laadukkaita tekstejä, emme aio keksiä pyörää uudelleen ja rustata omaa versiotamme niistä. Siksipä nostamme syksyn aikana tänne joitain parhaimpia ja teitä parhaiten palvelvia vanhoja tekstejä, kuten oppimispäiväkirjan kirjoittamisesta ja tenttiin lukemisesta. Tämän lisäksi kannattaa kuitenkin kurkata vasemmalta löytyvää avainsanat-listaa, jonka takaa löydätte kymmeniä hyviä tekstejä liittyen oikeastaan kaikkeen gradun kirjoittamisesta professorien esittelyyn. Suurin osa informaatiosta ei ole vanhentunut vuodessa, ja ne asiat jotka ovat muuttuneet, me nykyiset tuutorit tulemme kertomaan omissa, uusissa postauksissamme.

Toivotan paitsi hyvää fuksisyksyä tuutorien puolesta, myös antoisia ja tiedonnälkäisiä hetkiä Fuksiblogin parissa!

Anni Klutas, yksi Fuksiblogi-vastaavista lukuvuonna 2013-2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *