Tiistain 28.8. lounaan ja ATK-infon/laitoskierroksen aikatauluja

Huomenna siis lounasta fuksiryhmittäin Siltavuorenpenkereellä Oliviassa klo 11. Jos oma tuutorisi ei pääse paikalle, sinut ohjataan toisen tuutorin ryhmään, joten kaikki vain paikalle. Nähdään pääovien edessä (sama tapaamispaikka, kuin perjantain Varaslähdössä). Lounaan jälkeen aikatauluista riippuen saattaa olla luvassa perjantaina väliinjäänyt tutustumisleikki, jota kaikki ovat jo innokkaasti odottaneet!

Tämän jälkeen teidät jaetaan kahdeksi ryhmäksi. Ensimmäisessä ryhmässä ovat Liisan, Niinan, Riikan, Saidan ja Netan fuksit ja toisessa ryhmässä Rositan, Kaijan, Empun, Emmin ja Hanna-Maarian fuksit. Kummatkin ryhmät osallistuvat vuorollaan laitoskierrokselle ja ATK-infoon, joten sillä ei ole väliä kummassa ryhmässä olet! Tarkempaa tietoa tästä paikanpäällä.

Klo 14 eteenpäin Peducan kahvitus Conddoorissa (oleskeluhuone Minervassa), jossa on mahdollisuus liittyä Peducan jäseneksi. Jäsenyys maksaa 6 € / 6 vuotta, joten varaathan käteistä, mielellään tasarahan, mukaan. Paikanpäältä voi ostaa myös ihkaensimmäisen haalarimerkin!

Nähdään huomenna!

Ps. Muistathan keskiviikon AKK:n Vuoden ekat juhlat! Luvassa menoa ja meininkiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *