Vierailu aivotutkimusyksikköön

Mitä aivoissasi tapahtuu, kun pohdit tämän viikkoisia laskareita tai pidät englanninkielistä semmaesitelmää? Ensi keskiviikkona, 25.9, tutkijapiiri vierailee O. V. Lounasmaa laboratorion aivotutkimusyksikössä, jossa tutkitaan ihmisaivojen toimintaperiaatetta sekä kehitetään keinoja aivojen kuvantamiseen. Pääsemme tutustumaan MEG Core magnetoenkefalografiamittauksiin erikoistuneeseen tutkimuslaboratorioon, jota meille esittelee biolääketekniikan tohtorikoulutettava Kaisu Lankinen ja tutkija Tommi Himberg.

Lisätietoja laboratoriosta ja yksiköstä löytyy laboratorion sivuilta: http://ltl.tkk.fi/wiki/BRU

Yhteislähtö tapahtumaan on tasan kello 14:00 Physicumin aulasta (bussi 506 lähtee hieman yli kahden), jolloin ehdimme Otaniemeen ennen kolmea. Itsenäisesti paikalle tuleville tiedoksi paikka on Nanotalossa, sisäänkäynti Puumiehenkuja 2A:n puolelta. Mikäli olet tulossa itsenäisesti paikalle, niin ilmoittele siitä allekirjoittaneelle, jotta osaamme tarvittaessa odottaa.

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *