Kvanttitietokoneet ja kvantti-informatiikka ma 7.10 klo 14

Tutkijapiirin ensi viikon kaikille avoimen tapahtuman aiheena ovat kvanttitietokoneet ja kvantti-informatiikka. Aiheesta saapuvat puhumaan kvanttilaskentaan erikoistuneet dosentit Mika Hirvensalo Turun yliopistosta sekä Mikko Möttönen Aalto-yliopistosta. Tapahtuma koostuu kahdesta noin 45 minuutin esitelmästä ja lopun keskusteluosiosta.

Tapahtuma järjestetään maanantaina 7.10. Exactumin salissa D122 klo 14-16. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä tällä kertaa tapahtuma on kahden tutkijankoulutuslinjan järjestämänä erityisluontoinen: kvanttitietokoneista saapuvat kuulemaan fysiikan opiskelijoiden lisäksi myös tietojenkäsittelytieteen opiskelijat.

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *