Tutkijapiirin posterintekotilaisuus to 7.11 klo 14

FysikerFest ja posterisessio lähestyvät, ja tiivistelmien viimeinen palautusajankohta on jo tämän viikon perjantai 8.11. Vastaavasti posterien viimeinen palautusajankohta on ensi viikon perjantai 15.11. Posterin työstäminen kannattaa siis aloittaa pikimmiten!

Tutkijapiirin tämän viikon kaikille avoin tapahtuma tarjoaa runsaasti menetelmiä posterin työstämiseen, kun jatko-opiskelijat Tinja Olenius ja Oona Kupiainen saapuvat avustamaan niin posterinteon teknisissä yksityiskohdissa kuin visuaalisen ilmeen suunnittelussakin. Tapahtuma järjestetään torstaina 7.11 klo 14-16 Physicumin atk-luokassa D211. Saavu siis paikalle!

Ohjeet hyvän posterin luomiseksi sekä posterintekoon liittyvän aikataulun löydät jälleen täältä.

This entry was posted in Posterisessiot, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *