Termofysiikan perusteet 2014 kurssipalaute

Termofysiikalta kerättiin nyt ensimmäistä kertaa täysimittainen kurssipalaute. Vastauksia tulikin hulppeasti pitkälti toista sataa, kiitoksia vain!

Yleiskuva palautteesta on hyvin positiivinen. Sekä luennoista että laskareista pidettiin, eikä mikään osa-alue kerännyt erityisesti moitteita. Pientä parannettavaa on monissa yksityiskohdissa, mikä on ihan ymmärettävää kaikki kurssin opettajat ovat ensimmäistä kertaa pitämässä tätä kurssilla. Kokonaisuutena kurssi näyttää onnistuneen kuitenkin oikein hyvin. Tästä kertoo osaltaan myös alhainen kurssin keskenjättöprosentti.

Aiemmin termofysiikan kurssi on ollut koko syyslukukauden mittainen, ja palautetta sieltä on kerätty satunnaisesti. Niinpä tälle palautteelle ei ole tarjota kunnollista vertailukohtaa aiemmista. Kaikenkaikkiaan uudistus vaikuttaa onnistuneelta, koska kurssilla oli ennätysmäärä ilmoittautuneita, joista valtaosa osallistui erittäin aktiivisesti ja läpäisi kurssin kirkkaasti. Perus- ja aineopintojen kurssien joukossa syksyn 2014 Termo pärjää oikein hyvin.

Termo_2014_palaute2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *