Tiina Zilliacus luottaa yrittäjänä omiin arvoihin

99Venturesin Oppo Nyrövaara kutsui perjantaiaamun Been there, done that –aamukahville Helsinki Think Companyyn Tiina Zilliacuksen.

Tiina on pelialalla toimiva naisyrittäjä, joka on tehnyt pitkän uran B-to-C-palveluiden parissa niin isoissa korporaatioissa kuin startup-ympäristöissä.  Menestyvän yrityksen resepti on Tiinan mukaan yksinkertainen – täytyy tehdä toimiva tuote joka löytää markkinat, mutta sen lisäksi täytyy luoda työympäristö, jossa homma toimii. Vaikka yrittäjänä toimiessa on haasteensa, Tiina korostaa yrittäjyyden myönteisiä puolia. Yrittäjänä voi olla luomassa omien arvojen mukaista toimintaa ja hyödyntää omaa osaamistaan itsenäisyyden säilyttäen. Taloudellisen puolen noustessa keskusteluun, Tiina toteaa ettei yrittäjällä ole koskaan niin paljon rahaa käytössään kuin toivoisi, olennaista on että pystyy käyttämään sen rahan mikä on käytössä, mahdollisimman tehokkaasti. Tiina korostaa myös yrittäjän hyvinvointia ja jaksamista, häntä energisoi jooga ja mukavat ihmiset hänen ympärillään. Aamukahviosallistujille hän suosittelee jonkin oman henkireiän löytämistä, jokainen yrittäjä tarvitsee harrastuksen, ystäviä, jotain joka pitää ”nupin kunnossa ja jalat maassa”.

Seuraava Been there, done that –aamukahvi 8.5. klo 9, Helsinki Think Company, Vuorikatu 5. Oppo Nyrövaaran vieraana Linkon Vesa Perälä. Tervetuloa mukaan! Rekisteröityminen täällä

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *