Remontti sulkee kirjaston kesäksi – kurssikirjat Minervasta

asiakkat2

 

Kirjasto on kiinni 29.5. – 29.8.2014. Tuo aika kuluu kirjastolaisilta suureksi osaksi hyllytyssavotassa, kun kirjat ja sarjat siirretään yläkerrasta alakertaan ja lehdet alhaalta ylös. Rakennustyöt puolestaan jatkuvat kesän ajan yläkerroksessa.

Kaikki kurssikirjat siirretään toukokuussa kiinniolon ajaksi keskustakampukselle käyttäytymistieteiden kirjastoon Minervaan, jossa ne tulevat sijaitsemaan 1. kerroksessa, ja ovat siellä lainattavissa ja palautettavissa normaalisti kaikkiin kampuskirjastoihin.

Muiden kuin kurssikirjojen laina-aika ulottuu kesän yli syyskuulle, kun ne lainataan tai uusitaan toukokuussa ennen kirjaston sulkeutumista 29. 5.

Palvelemme kesän aikana normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse: Neuvontapuhelin,  (09) 191 50881, pyritään pitämään katkeamatta käytössä;  sähköposti, kirjasto-kumpula (at) helsinki.fi 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.