Hyvää kesää!

Päättymässä oleva lukuvuosi 2015-2016 on ollut Helsinsin yliopistossa myllerryksiä täynnä. YT-neuvottelut, organisaatio muutos ja uusien koulutusohjelmien suunnittelu on pyörinyt ison pyörän voimalla eteenpäin.

Nyt on kuitenkin aika katsoa eteenpäin. OPTI eli humanistisen tiedekunnan oppimisen ja opetuksen tutkimus ja tuki on lakkautettu. Mutta ei huolta: pedagogisten yliopistonlehtoreiden ja verkko-opetuksen tuen palvelut ovat yhä opettajien käytettävissä. Pedagogisen tuen organisoituminen on yhä kesken, mutta olethan tarvittaessa rohkeasti yhteydessä! Olemme täällä teitä varten, tavoitteena hyvä opetus ja mielekkäät oppimiskokemukset!

Hyvää kesää – kaikesta huolimatta!

Pioni_MargitK

Kuva: Margit Koivumaa 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *