Tervetuloa Human Mortality / Ihmisen kuolevaisuus hankkeen blogiin!

Ihmisen kuolevaisuus on Suomen kulttuurirahaston rahoittama Argumenta-hanke, joka on sijoitettu Helsingin yliopiston tutkijakollegiumiin. Hanke toteutetaan vuosina 2011-2013 ja hankkeen tarkoituksena on keskustella kuolevaisuudesta, kuolemasta ja kuolemisesta monilta eri kannoilta.

Tässä vaiheessa hanketta blogi-sivut tukevat erityisesti luentosarjaamme kuolevaisuudesta. Sivustolla julkaistaan lyhyitä tekstejä luentoihin liittyen ja julkaistaan mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi luentokalvoja.

Toivomme kommentteja ja kysymyksiä hankkeemme tiimoilta! Voitte esimerkiksi jatkaa luennoilla alkanutta keskustelua näillä sivuilla.

 

Terveisin,

Outi J. Hakola

Ihmisen kuolevaisuus -hankkeen koordinaattori

This entry was posted in Yleistä. Bookmark the permalink.

One Response to Tervetuloa Human Mortality / Ihmisen kuolevaisuus hankkeen blogiin!

  1. heli says:

    Jäin miettimään Kaarina Kosken luennon jälkeen esiinnousseita kommentteja. Miksi terveydenhuollossa pyritään kuljettamaan vainaja mahdollisimman nopeasti kylmiöön; liittyykö se todellakin osaltaan tuohon “kalma tarttuu”-uskomukseen? Todellakin, taiteessa ja uskonnoissa suhtaudutaan kuolemaan aivan eri tavalla kuin terveydenhoidossa. Helena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *