J-resan 2016 sadlar om!

Nu är det så att vår förening tyvärr inte har råd att åka till Amsterdam som vi planerat. De större stöden vid sökt för resan beviljades inte, så vi måste hitta på ett förmånligare resealternativ. För en j-resa ska det bli ändå!

Efter långa diskussioner och intensiv research har J-komms styrelse enhälligt kommit fram till ett nytt resmål: Stockholm! Vi kliver ombord Viking Line ca. 17-tiden den 18 maj (alternativt den 21 maj – rösta på facebook i J-komms grupp!) och övernattar på färjan samt två nätter på ett mysigt hostell i staden. Vi återvänder efter en resa fylld med intressanta studiebesök till bl.a. Sveriges Radio, Dagens Nyheter (eller annan tidningsredaktion) samt träff med studerande vid någon läroanstalt med journalistikutbildning. Sedan blir det självklart lite tid över för att utforska stadens bästa restauranger, barer och åka lite tunnelbana! Hur låter det?

Vi ska försöka vårt bästa att hålla resans självbekostnad vid max. 60€ per person (båtfärd, boende, resebiljett i Stockholm). Mat och dryck samt eventuella inköp betalar man själv. Mer info och bindande anmälan dyker upp inom kort.

See you soon STHLM<3

/Lilian, reseansvarig

Våriga Stockholm 😉 Foto: Aftonbladet 😀

 

Author: Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *