Gallup om styrelseåret: J-komms proggis svarar

J-kommare på demonstration mot nedskärningen av studiestödet 2016.

Hej på er! Mitt namn är Ville och jag har fungerat som J-komms programansvarige 2016-2017. Studerar journalistik för andra året.

1. Vad har varit  det bästa med ditt år i J-komms styrelse?

Mötesmaten definitivt. Härligt att efter en lång och tung dag sätta sig ned för ett styrelsemöte och käka chips och godis. J-ölarna har även varit mycket trevliga.

2. Beskriv vad dina uppgifter i styrelsen har varit!

I styrelsen har jag ansvarat för diverse program och aktiviteter för föreningen. Under det senaste året har vi tillsammans ordnat en del mindre evenemang, som J-öl, J-glögg och J-komms sommarträff, och några större som J-seminariet och J-komms årsfest. Proggisen bollar ofta idéer med de andra styrelsemedlemmarna och skapar Facebook-evenemang och annat dylikt. Själv har jag även fungerat som tutor för de nya J-gulisarna, vilket kanske har upptagit en större bit av min tid än vad jag förväntade mig. De evenemang som vi ordnat har dock varit ytterst lyckade. Speciellt J-komms nionde årsfest var en sits som inte kommer att glömmas på länge.

3. Hur ser du på förändringen i kandidatutbildningen?

Förändringarna som kommer att ske är fortfarande aningen oklara för mig, men journalistikens ställning som egen utbildning ser stark ut även de kommande åren. OcksåJ-komm kommer att fortsätta sin verksamhet lika awesome som alltid. I och med de nya vindarna blir “rekryteringen” av nya studerande lite annorlunda, men vi kommer att samarbeta tätt med de andra ämnesföreningarna och se till att gulisarna hittar den bästa möjliga studieinriktning och omgivning för sig.

+ Kuriosa eller 3 random fakta om dig.

  1. Jag har inte Instagram
  2. Min familj har haft sammanlagt 8 katter som husdjur
  3. Fyllde 22 i går. Räknas jag som gamyl snart?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *