Fukseille

Tervetuloa, uusi kansislainen ja onnittelut sisäänpääsystä! Syksyn suolan, eli jokaiselle fuksille lähestulkoon pakollisten erilaisten fuksirientojen ja -tapahtumien alustavat päivämäärät löydät fuksikapitaalista, mutta ajankohtien tarkentuessa kannattaa seurata Facebook-ryhmää.

Opintojen aloittamiseen liittyy muutamia tuikitärkeitä asioita, jotka kannattaa hoitaa ajallaan – tärkeimpänä niistä opiskelupaikan vastaanottaminen. Myös opiskelijakortti, opiskelijamatkakortti, opiskelijakalenteri ja it-luvat kannattaa hankkia heti kun mahdollista. Lisäksi orientoivalla viikolla on ihan suotavaa olla läsnä, jos yliopiston käytännöt tuntuvat vierailta. Lisää tietoa löytyy yliopiston sivuilta.

Muista myös liittyä fuksien ryhmään Facebookissa!

Tuutorit

Moni asia jää varmasti askarruttamaan vielä näiden sivujen kahlaamisen jälkeenkin, mutta ei huolta, sillä sitä varten ovat tuutorit. Keväisin opiskelijoiden joukosta valitaan ryhmä valioyksilöitä, joiden tehtävänä on kaitsea seuraavan syksyn fuksilauma ja näin on tehty tänäkin vuonna. Opiskelijatuutoreiden lisäksi lähinnä opintosuunnitelmaan (HOPS) liittyvissä asioissa avustavat opettajatuutorit, joiden kanssa sovitaan tapaamiset syyskuun aikana.

Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa on suositeltavaa kääntyä tuutoreiden puoleen, sillä he tietävät kaikesta kaiken ja ovat olemassa juuri Sinua varten, arvon fuksi. KTTO:hon ja sen toimintaan liittyvissä asioissa myös hallituksen jäsenet kuuntelevat ilomielin, yhteystiedot löydät hallitus-sivulta.