Hallitus

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta hallitus[ät]ktto.fi

Jos haluat tiedotteesi KTTO:n listalle ota yhteyttä tiedottaja[ät]ktto.fi

Vuoden 2018 hallituksen kokoonpano tällä sivulla.

Mikä on hallituksen olemassaolon tarkoitus? Tämä ei ole kompakysymys, sillä toisin kuin kysymykseen elämän tarkoituksesta, löytyy edelliseen kysymykseen vastauskin.

Hallituksen tarkoitus ei ole kokousten järjestäminen, eikä pienen sisäpiirin muodostaminen. Oikeutusta olemassaoloon ei anna myöskään pelkkä bileiden tai edes kulttuuritapahtumien järjestäminen.

KTTO ry on taloustieteen opiskelijoiden järjestö, jonka tavoitteena on ajaa kansislaisten etuja niin laitoksella, tiedekunnassa kuin työelämässäkin. Tavoitteessa onnistuminen riippuu luonnollisesti meidän kyvyistämme, mutta vähintään yhtä paljon myös jäsentemme aktiivisuudesta. Yhdessä saamme enemmän aikaan!  Hallituksen kokouksiin on vapaa pääsy ja vaihtoehtoisesti hallitukselle voi lähettää palautetta ja parannusehdoituksia sähköpostiosoitteeseen hommakusee[ät]ktto.fi Voit myös ottaa suoraan yhteyttä keneen tahansa hallituksen jäseneen tai tulla vaikka nykäisemään hihasta Economicumilla tai Kuppalassa.

Ainejärjestön tarkoitus on paitsi edunvalvonta, myös yhdistää samaa alaa opiskelevia ja luoda yhteenkuuluvuutta ja yhteishenkeä vuosikurssista tai noppamäärästä riippumatta. Tätä tarkoitusta yritämme hallituksessa edistää järjestämällä erilaisia tapahtumia ja kohtaamisia järjestömme jäsenille. Tämän kaltaista toimintaa ovat esimerkiksi sitsit, saunaillat ja bileet. Sen lisäksi tarjoamme  myös urheilua, ekskursioita ja kulttuuria!

Aktiivinen jäsenkunta on kaikkien etu. Tärkeää on tietysti saada fuksit mukaan järjestön toimintaan, mutta yhtä lailla tärkeää on saada pidettyä vanhemmatkin opiskelijat mukana toiminnassa. Luonnollisesti suurimman vastuun fuksien mukaan saamisesta kantavat tutorit, mutta hallitus tukee heitä parhaansa mukaan ja auttaa fuksitapahtumien järjestämisessä.

Tavoitteena on että ainejärjestön piirissä pystyisimme tarjoamaan kaikille jotain. Sen kautta voimme järjestää tapahtumia, joita emme voisi yksin tai pienellä porukalla toteuttaa. Se on keino piristää muuten hyvinkin itsenäistä, jopa yksinäistä opiskelijaelämää.

Jos sinulla on mikä tahansa idea opiskelijatapahtumasta, excusta, opintopiiristä tai vaikka case-haastattelu -sparrauksesta, ota yhteyttä hallitukseen ja katsotaan mitä saamme aikaan! Voit myös antaa palautetta jo olemassa olevassa tapahtumasta tai muusta toiminnasta. Tavoitteena on, että KTTO on jokaiselle taloustieteen opiskelijan oma ainejärjestö!